Hae avustusta


Kuopion Talouskoulun säätiön tarkoituksena on edistää kotitalouksien hyvinvointia tukevien alojen aatteellista, ammattitaidollista sekä liiketaloudellista koulutusta, tiedonvälitystä ja tutkimusta sekä edistää perinteiden ja yhteiskuntasuhteiden vaalimista.

Säätiö toteuttaa tarkoitustaan tukemalla taloudellisesti ja tiedollisesti sellaisia henkilöitä ja yhteisöjä, jotka edistävät tai toteuttavat toiminnallaan kotien hyvinvointia tukevien alojen aatteellista ja ammattitaidollista tai liiketaloudellista koulutusta. Säätiö voi myös toteuttaa tarkoitustaan tukemalla alan vapaaehtoistoimintaa, tiedonvälitys- ja tutkimustoimintaa.

Säätiö toimii myöntäen välitöntä tai välillistä taloudellista tukea, myöntäen apurahoja, antaen tunnustuspalkintoja sekä hankkien ja luovuttaen tiloja säätiön tarkoituksen mukaiseen toimintaan.

Säätiön myöntämiä apurahoja, stipendejä ja kannustuspalkintoja voivat hakea yksityishenkilöt, järjestöt ja yhdistykset.

Apurahojen haku vuonna 2022

Vuonna 2022 Säätiö tukee hyvinvointia edistävien alojen tutkimusta. Apurahoja, stipendejä ja kannustuspalkintoja myönnetään korkeakoulujen lopputyön tekijöille. Apurahan saajan tulee olla kirjoilla Itä-Suomen läänin alueella olevassa korkeakoulussa.

Kokonaissumma myönnettäviin apurahoihin on 10 000 euroa, hallitus varaa itselleen oikeuden päättää apurahan saajien määrän ja muuttaa kokonaissummaa sen jälkeen, kun hakemukset on saatu.

Apurahan hakuaika on 14.2. – 13.3.2022. Apurahan saajista päätetään huhtikuussa 2022.

Hakumenettely ja hakuaika

Apurahaa, avustusta ja stipendejä haetaan oheisen sähköisen hakujärjestelmän kautta.

Järjestelmään kirjautuminen avataan 14.2.2022, hakuaika päättyy 13.3.2022 klo 0.00. Hakijan tulee jättää hakemuksen liitteenä tutkimussuunnitelma.

Päätöksistä ilmoitetaan kirjallisesti

Apurahahakemukset säilytetään tietokannassamme enintään 12 kuukauden ajan. Säätiön hallituksen tekemistä rahoituspäätöksistä ilmoitetaan kirjallisesti vain niille hakijoille, joille apurahaa myönnetään.

Apurahojen, avustusten ja stipendien saajien nimet julkaistaan Kuopion Talouskoulun säätiön verkkosivuilla, ellei avustuksen hakija ole hakemuksessaan erikseen kieltänyt tietojen julkistamista.

Lisätietoja:
Hanni-Mari Larronmaa
toimitusjohtaja
Kuopion talouskoulun säätiö sr
0505725461

    Täytä ja lähetä hakemus


    Voit liittää hakemukseen useamman tiedoston.
    Hyväksyttyjä tiedostomuotoja ovat PDF, JPG, PNG, DOC, DOCX, RTF ja TXT.
    Maksimi-tiedostokoko per tiedosto on 2MB.

    Lähetä hakemus käsiteltäväksi. Käsiteltäväksi lähetettyä hakemusta ei enää voi muokata.

    Tätä sivustoa suojaa reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.

    Lähettämällä lomakkeen hyväksyt palvelun tietosuojakäytännön.